Acquisitie door detacheringsbureaus naar aanleiding van onderstaande omschrijvingen wordt niet op prijs gesteld!

Ben jij onze nieuwe werkvoorbereider civiele techniek?

RA infra verdiept zich echt in de uitdagingen van haar klanten. Daarbij geloven we in de kracht van teamspirit en dat zien we terug in professionele ontwikkeling van onze collega’s. Bij ons kom je terecht in een dynamische omgeving waarbij collega’s iets over hebben voor elkaar. Samenwerken aan het verbeteren van “openbare” ruimte en daarbij het beste in jezelf naar boven halen dat is RA infra ten voeten uit. Wil je meewerken aan zeer uiteenlopende projecten in het zuiden en midden van het land, dat gaan wij je bieden. RA infra kent een laagdrempelige betrokken cultuur waarbij de deur voor iedereen open staat. 

Wie wij zoeken
Voor uitbreiding van het team op onze vestiging in Vught zoeken we een enthousiaste werkvoorbereider Civiele Techniek. De ideale kandidaat heeft een opleiding in civiele techniek (mbo/hbo) en ervaring met Microstation en/of AutoCAD. We zoeken iemand die van aanpakken weet en samenwerken vanzelf sprekend vindt. Ga jij je talent verder ontwikkelen, we helpen je daar graag bij. Wil je onderzoeken of RA infra bij je past, we maken graag kennis met je op onze vestiging in Vught.

Jouw uitdaging
Als werkvoorbereider maak je tekeningen, ontwerpen, bestekken en kostenramingen. Onder verantwoording van een projectleider ben je van het begin tot het einde bij het project betrokken.

Voor een goede voorbereiding werk je niet alleen vanuit kantoor maar bezoek je ook de projectlocatie en wordt je betrokken bij overleggen en bijeenkomsten. Afhankelijk van je ervaring werk je zelfstandig of onder begeleiding van een ervaren medewerker.

Wat wij bieden 

 • Prachtige uitdagende infrastructurele projecten in het midden en zuiden van het land;
 • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Goede ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden;
 • 24 vakantiedagen, nationale feestdagen en 10 adv dagen;
 • Flexibele werktijden;
 • Geen vastgestelde zomervakantie;
 • Iedere dag samen lunchen;
 • Een daadkrachtige proactieve werkomgeving met volop ruimte voor gezelligheid.

Reageren
Ben jij de werkvoorbereider die we zoeken? Stuur dan je reactie naar

RAinfra_6_kl Jakob Baalman
vestigingsmanager Vught
073 220 00 55
j.baalman@rainfra.nl

 


Plannen, creëren, borrelen

Ben jij onze nieuwe werkvoorbereider?

Bouwen in de buitenruimte begint binnen. Bij RA infra geloven we namelijk in de kracht van teamspirit. Daarom hechten we veel waarde aan onze informele cultuur met volop ruimte voor gezelligheid én persoonlijke ontwikkeling. We geloven niet in vaste werktijden van 9 tot 5, daarom krijg je alle ruimte om zelf je agenda te bepalen. Vakwerk gedijt bij vrijheid.


Wat wij zoeken

Voor uitbreiding van het team voor onze vestigingen in Sittard en Valkenswaard zoeken we een enthousiaste werkvoorbereider Civiele Techniek (m/v). De ideale kandidaat heeft een opleiding in civiele techniek (mbo/hbo) en ervaring met Microstation en/of AutoCAD. We zoeken iemand die van aanpakken weet en goed kan samenwerken. Onze nieuwe werkvoorbereider zet zijn sociale vaardigheden niet alleen in bij opdrachtgevers, maar ook bij borrels, barbecues en heroïsche uitstapjes met het hele team.

Jouw uitdaging
Als werkvoorbereider Civiele Techniek ga je zelfstandig ontwerpen, of onder leiding van de projectleider. Je maakt civieltechnische bestektekeningen en rekent hoeveelheden uit. Het zou fijn zijn als je RAW-bestekken opstelt, kostenramingen en V&G-plannen maakt. Echter dit is geen must, bij ons kun je volop leren.


Wat wij bieden

 • Prachtige infrastructurele projecten overal in Limburg
 • Een maandelijks feestje op je bankrekening
 • 24 vakantiedagen, nationale feestdagen en 10 adv-dagen
 • Zomervakantie ook buiten de bouwvak mogelijk
 • Goede doorgroeimogelijkheden
 • Iedere dag samen lunchen en geregeld een stuk Limburgse vlaai (hier verzinnen we altijd wel een reden voor)
 • Wij houden niet van bureaucratie, besluiten worden binnen een dag genomen

Reageren
Voor meer informatie of voor het mailen van je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae, kun je contact opnemen met:

RAinfra_6_kl Wim Leunissen
vestigingsmanager Sittard
046 4000 400
w.leunissen@rainfra.nl

 


 

Ben jij onze nieuwe toezichthouder civiele techniek?

Functie omschrijving:
Ben je graag in de buitenlucht en is het jou passie om je steentje bij te dragen bij de herinrichting en/of aanleg van de openbare ruimte? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!
Als toezichthouder civiele techniek bij RA infra ben je betrokken bij de realisatie van een groot aantal mooie uitdagende infrastructurele werken in het zuiden van Nederland. Vanuit je functie houdt je (dagelijks) toezicht en zie je erop toe dat een project volgens de vooraf vastgestelde kaders, kwaliteitseisen en contractstukken wordt uitgevoerd. Gezamenlijk met de directievoerder vorm je de directie welke de uitvoering tot een goed eind moet begeleiden.

Vanuit je rol als toezichthouder neem je deel aan bouwvergaderingen en leg je de afspraken vast in bouwverslagen. Je zorgt ervoor dat de (bestek-)administratie op orde is, onderhoud contact met de opdrachtgever, nutsbedrijven, aannemer(s), burgers en andere belanghebbenden. Tevens verzorg je, in samenwerking met bijv. de directievoerder, voorlichtingen in de vorm van informatieavonden of inloopmiddagen. De financiële voortgang, budget bewaking en het toezicht op meer- en minderwerk behoort eveneens tot je werkzaamheden.

Wij zijn op zoek naar iemand die:

 • Graag werkt in een informele werksfeer;
 • Kwaliteit en nauwkeurigheid hoog in het vaandel heeft staan;
 • Een afgeronde opleiding MTS/HTS civiele techniek;
 • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in het vakgebied (adviesbureau, overheid of aannemerij);
 • Graag zelfstandig, maar ook in teamverband werkt. Binnen RA infra hebben wij hierin een goede mix;
 • Bekend is met gangbare softwareprogrammatuur (Word en Excel);
 • Goede communicatieve vaardigheden heeft en hierin onze opdrachtgevers goed kan vertegenwoordigen.

Waar kom je te werken:
In de afgelopen 20 jaar zijn we van een kleinschalig ingenieursbureau, wat hoofdzakelijk betrokken was bij het opstellen van RAW bestekken en bijbehorende bestektekeningen, uitgegroeid naar een advies- en ingenieursbureaubedrijf wat onze opdrachtgevers volledig adviseert en ondersteunt vanaf de eerste initiatieven tot en met de daadwerkelijke uitvoering buiten. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit onze vestigingen in Valkenswaard, Sittard en Vught.

Je komt te werken vanuit ons kantoor in Valkenswaard en/of Vught, waarbij er altijd wordt gekeken op welke wijze zo efficiënt mogelijk invulling gegeven kan worden aan jou werkzaamheden. Het team waarbinnen je gaat fungeren kent leeftijden van 20 tot 60 jaar oud, waarbij gemiddeld tussen de 8 en 15 personen op kantoor aanwezig zijn.

Meer informatie:
Voor meer informatie of voor het mailen van je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae, kun je contact opnemen met:

RAinfra_2_kl René van de Weideven
vestigingsmanager Valkenswaard
040 207 61 63
r.vdweideven@rainfra.nl