Omdat iedere centimeter telt

Een succesvol infrastructureel project begint bij een goede voorbereiding. Een volledig, gedetailleerd en actueel inzicht in de plaatselijke situatie is dan onmisbaar. Een betrouwbare landmeting biedt uitkomst, bijvoorbeeld voor het inmeten van bestaande situatie, proefsleuven, kabels, leidingen et cetera. RA infra verzorgt, in eigen beheer, landmetingen in de breedste zin van het woord. Van onder meer gps-metingen tot volumebepalingen: met onze Robotic Total Station in samenwerking met de GNSS-technologie zijn exacte landmetingen verzekerd, ook in moeilijke omstandigheden.

Ondersteuning directie en toezicht

RA infra ondersteunt directievoerders en toezichthouders door op locatie digitale metingen uit te voeren, bijvoorbeeld gericht op de aanleg van het riool. Daardoor bent u verzekerd van een juiste aanleg(hoogte) van het riool. Bovendien kan RA infra direct een totale rioolrevisie opstellen op basis van de bestektekening. Geen overbodige luxe, want uit ervaring blijkt dat het opstellen van een rioolrevisie voor de aannemer een ander belang heeft dan voor de opdrachtgever.
Een gedetailleerde rioolrevisie is van cruciaal belang voor een gegarandeerde werking én het toekomstig beheer en onderhoud van het riool. Mocht er in de toekomst een probleem ontstaan, dan kan de rioolbeheerder – aan de hand van de door RA infra vastgestelde coördinaten – het ontstoppingsstuk lokaliseren. Het probleem kan dan snel en efficiënt worden opgelost.

Snelle service in een totaaloplossing

Herkent u het probleem? Een klacht over wateroverlast door een fout in het wegprofiel? Behoefte aan een snelle oplossing? Doordat RA infra zowel het inmeten als het opstellen van een verbetervoorstel (ontwerp) in eigen beheer uitvoert, is het mogelijk snelle service met vertrouwde kwaliteit te combineren. Indien gewenst wordt het ontwerp voorzien van een kostenraming en een werkomschrijving/bestek.

RA infra is gespecialiseerd in de volgende landmeetkundige diensten:

  • Uitzet werkzaamheden
  • Digitale terreinmetingen
  • Digitale tekenwerkzaamheden
  • Revisie werkzaamheden
  • Volumebepalingen

Meer weten?

Benieuwd wat RA infra voor u kan betekenen? Neem voor een kennismaking en vrijblijvend advies contact op met:

RAinfra_2_kl René van de Weideven
vestigingsmanager Valkenswaard
040 207 61 63
r.vdweideven@rainfra.nl