Ook benieuwd naar een impressie van de nieuwe situatie bij herinrichting van een straat, plein of gebied? Een 3D visualisatie geeft een impressie van projecten en toont hoe ontwerpen er in de werkelijkheid uit komen te zien. Dit geeft niet alleen opdrachtgevers maar ook belanghebbenden waaronder omwonenden vaak een veel beter beeld ten opzichte van een technische presentatietekening.
RA infra ondersteunt in deze behoefte en heeft naar tevredenheid en enthousiasme van de gemeente Heeze-Leende (ambtelijk en bestuurlijk) dit aangetoond voor de eventuele herinrichting van het parkeerterrein nabij het gemeentehuis bij de komst van een supermarkt.

De visualisaties zijn dan ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld presentaties tijdens raadsvergaderingen en bewonersavonden. Met deze beelden kan men beter begrijpen wat er in hun omgeving te wachten staat. De visualisaties kunnen in elk ontwerpstadium worden opgemaakt waarbij de impressies tot elk gewenst detail kunnen worden uitgewerkt. De visualisaties kunnen bestaan uit bewerkt beeldmateriaal met de nieuwe situatie of zelfs uit een 3D-animatie met een helikopterview van het plangebied.

Onderstaand treft u enkele visualisaties aan die voor de gemeente Heeze-Leende zijn uitgewerkt binnen het project schetsontwerp parkeerterrein Albert Heijn Heeze:

impressie plangebied

impressie plangebied


impressie parkeerterrein

impressie parkeerterrein